hoved

” Dyreliv "

Udstilling med gruppen ” Dyreliv” 12. Februar- 19. Marts 2017.

I det tidlige forår vil man på Annaborg kunne opleve en udstilling med gruppen  ”Dyreliv”, som har eksisteret siden 2012. Gruppens medlemmer er professionelt udøvende kunstnere, hvor dyret er motivbærende.
7 billedkunstnere og 6 billedhuggere vil fylde rummene på Annaborg med deres værker.
Allerede udenfor vil man møde billedhugger Marianne Seidenfadens store skulptur ”Ulven Kommer” Ulven er ca, 1½ meter høj og 1,70 cm lang og udført i jern.
Når man bevæger sig indenfor vil man se en mangfoldighed af dyr i alle genrer, med æstetiske greb, teknikker, materialer og udtryk, der med en intensitet og kunstnerisk gennemslagskraft gør denne udstilling meget seværdig. Her er dyr fremstillet efter direkte iagttagelse, til det mere løsslupne og fantasifulde. De besøgende vil kunne møde værker, der  illustrerer , både vores hjemlige dyr og de vilde dyr fra savannen.
Gruppen har tidligere udstillet på Æglageret i Holbæk, Gimsinghoved Kunst og Kulturcenter i Struer, Dronninglund
Kunst og Kulturcenter samt Pakhuset i Nykøbing Sjælland.
Medlemmerne i gruppen er medlemmer af så forskellige forbund som : Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere, Kvindelig Kunstnersamfund; Kunstnersamfundet, Dansk Billedhuggersamfund, Danske Billedkunstneres Fagforening, tegnerne og Danske grafikere.

Så glæd dig til et hus fuld af dyr.

De udstillende kunstnere er:
Tegner og maler Anne Gyrite Schutt
Skulptør og tegner Dorthe Kudsk Harbo