hoved

"Øjeblikkets arkiv" 

Erik Øckenholt, Svend Danielsen, Thomas Skytte, Mads Gamdrup, Nina Maria Kleivan, Jesper Fabricius, Marianne Therese Grønnow, Dorte Jelstrup.

Udstillingen er blevet til som et samarbejde mellem 8 kunstnere, der umiddelbart arbejder med vidt forskellige praksisser i forbindelse med deres kunstneriske arbejde.

Et fælles tema danner imidlertid rammen om udstillingen, nemlig sanselighed. Det at sanse og være specielt sanselig har været forbundet med kunsten og kunstnerne siden 1700-tallet, hvor æstetikken netop tog sit afsæt i det at sanse.

Selvom kunstnere i dag er optaget af et mangfoldigt felt af forskellige emner som fx at skabe betydning i forhold til samfundsforhold som ulighed, racisme, køn, seksualitet, miljø osv. og ikke som i tidligere tider det skønne og det sublime, så tager tilblivelsen af værket stadig afsæt i en særlig sanselighed forbundet med sansningen af den omgivende virkelighed.

På udstillingen Øjeblikkets arkiv vil den besøgende møde otte kunstneres forskellige bud på, hvordan det sanselige udfoldes i værket.

 

 

Åbningstider:
Torsdag kl. 15 – 18
Fredag, lørdag og søn- & helligdage kl. 12 – 16

Gratis entré

Adresse: Annaborg , Frederiksværksgade 2A,  Hilerød