Kommende Udstillinger

2019

Generalforsamling den 6. maj 2019.

Temaudstilling GRØNLAND NU.

Åbner 23. maj. Fernisering 25. maj.

Sidste udstillingsdag 30.juni.

På udstillingen vises værker af Morten Hilmer, Lida Riber, Kristine Markussen, Naja Abelsen, Gukki Møller Willsen, Kristian Mainz, Rikke Diemer, Jørn Bork og Kirsten Klein.

Udstillingen er en vandreudstilling arrangeret af Morsø Kunstforening.

Udstillingen vises også i Morsø Kunstforening, Det grønlandske hus i Odense, Frederikshavn Kunstmuseum, Kolding Kunstforening, Korsør Kunstforening, Albertslund Kunstforening, Himmerlands Kunstmuseum og Vestjyllands Kunstpavillon.

Akvarelgruppen Højvande.

Åbner 4. juli. Fernisering 6. juli.

Sidste udstillingsdag 18. august.

Akvarelgruppen består af Karin Lykke Groth, Poul Anker, Marie Duedal Nielsen, Gunilla Rosenberg, Alice Thomsen og Steen Vraasø.

Gruppen er en sammenslutning af anerkendte akvarellister, som alle nærer stor respekt for akvarellens mange fascinerende muligheder og kvaliteter, dog med vidt forskellige udtryksformer.

Gæsteudstillere: Branka Lugonja, Lillian Binderup Jensen og Lene Stevns Jensen.

”Under dueblå himmel ”

med Lilybeth Sebaldus, Simon Grimm, Anita Viola Nielsen, Jens Haugen-Johansen og Johannes Sivertsen.

Fra 22. august. Fernisering 24. august kl.14-16.

Sidste udstillingsdag 29. september.

Fotoudstilling.

Fra 3. oktober.  Fernisering 5. oktober kl. 14-16.

Sidste udstillingsdag 10. november.

Fra 14. november Jul på Annaborg. Fernisering 16. november kl. 14-16. Sidste udstillingsdag 15. december