Foredrag bliver annonceret her, når de er aktuelle

Der vil også blive adviseret på email.

Hvad sker der i Armenien?

Kulturaften i Byens Hjerte tirsdag den 9. oktober kl. 18.00.

Kl. 18. Fællesspisning, hvor der serveres smagsprøver på armensk mad.

Kl. 19. Billedkunstneren Ara Haytayan, der bor i Armenien, udstiller nogle af sine billeder på Kunsthuset Annaborg i perioden 4. oktober til 11. november.  Han vil sammen med Zara Zakaryan Olsen, der er herboende armenier og rejseleder fortælle om armensk kulturliv og de politiske forhold i landet. Hvorfor bor så mange armeniere udenfor deres hjemland, og hvad drejer den aktuelle politiske konflikt sig om?

Noget af foredraget foregår på engelsk, men Zara taler dansk, så vi kan alle få glæde af fortællingen og involvere os i en samtale med dem.

Kl. 20.30 serveres kaffe/te og kage, og de der har lyst kan kaste sig ud i en armensk kædedans anført af Zara og Ara. Aftenen slutter kl. 21.30.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kunsthuset Annaborg, Café Slotsbio og Slotskirken.

Pris: 80 kr. Drikkevarer kan købes.

Tilmelding hos Anne-Marie Hartoft, anmh@km.dk eller tlf. 23241320

Armenien møder Hillerød